Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Διαδικασία αίτησης εγγραφής στην ΕΔΔΕ



Η διαδικασία αίτησης εγγραφής στην ΕΔΔΕ γίνετε πλέον MONO ηλεκτρονικά χωρίς την ταχυδρομική αποστολή των πιστοποιητικών και των πτυχίων.





Αυτά πλέον πρέπει να τα επισυνάψετε στην φόρμα εγγραφής.


Οδηγίες για την εγγραφή σας. Για την συμπλήρωση της αίτησης εγγραφή σας στην ΕΔΔΕ χρησιμοποιήστε μόνο Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά (όχι κεφαλαία) γράμματα.
Η πρώτη διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα είναι η διεύθυνση επικοινωνίας, αλληλογραφίας
Η δεύτερη διεύθυνση θα πρέπει να είναι αυτή της εργασίας σας ή αυτή που θα εμφανίζεται στην ιστοσελίδα εφόσον το επιθυμείτε
Το ΔΣ της ΕΔΔΕ μέσω της γραμματείας, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την εγγραφή σας και να σας ειδοποιήσει για την κατάθεση των χρημάτων εγγραφής στο τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ (αριθμός λογαριασμού 6505040000026) με επωνυμία Ένωση Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδος.Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να βάλετε το ονοματεπώνυμό σας και την λέξη εγγραφή προς επιβεβαίωση της κατάθεσης. Επίσης, συστήνεται να φυλάξετε το (απόκομμα) αποδεικτικό κατάθεσης για κάθε ενδεχόμενο.
Το ΔΣ της ΕΔΔΕ διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από εσάς επικυρωμένα αντίγραφα των δικαιολογητικών εγγραφής. Σε περίπτωση ΜΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗΣ ΤΟΥΣ διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει την εγγραφή σας στην ΕΔΔΕ και να ακυρώσει την ιδιότητα μέλους σας.


Για κάθε πρόβλημα ή σχετική απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους εκπροσώπους της ΕΔΔΕ.


Σας υπενθυμίζουμε ότι μέλη της Ένωση Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδος μπορούν να γίνουν οι πτυχιούχοι διαιτολόγοι - διατροφολόγοι Ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ή πτυχιούχοι ανάλογων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή πτυχιούχοι σχολών της αλλοδαπής, που τα προγράμματα σπουδών τους είναι ανάλογα των ημεδαπών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, οι οποίοι ταυτόχρονα ασκούν το επάγγελμα του διαιτολόγου – διατροφολόγου.


ΕΓΓΡΑΦΗ: 36 ευρώ


ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ: 20 ευρώ


ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ: 10 ευρώ


Για να προχωρήσετε στην εγγραφή σας στην ΕΔΔΕ επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου